Blog berwajah baru!

12:55 PM


|| Assalammualaikum ||

Tukar lagi...
Before this, guna blogskin jadi kena guna classic template...banyak yang terbatas.
bagi aku la...
so, sekarang decide balik nak guna template yg new version.
ok...aku edit pun tak seberapa, masih dalam penyelengaraan, nak tambah itu ini lagi.
cuti yang mereput tak kemana, akhirnya pilih untuk mereput dengan benda ni.

why japan?
since I'm using my public name chiizu-san...sejak itulah...
orang tak tahu aku dulu budak anime, memandangkan dah besar panjang, layan naruto je...kira nak mengimbau kembali zaman kanak-kanak aku...geng keras anime aku dulu kat sekolah, Amera ambrosi...tiap hari datang sekolah mesti cerita pasal anime yang kami tengok semalamnya...paling top masa tu Ranma ½...channel animax tu la yang buat zaman kecik aku macam weeaboo, tapi sekarang dah tak sangat sebab dah kena tempias negara sebelah jepun.

Cerita pasal anime ni, rasa rindu kat mera, Mera, hang kat mana? hilang khabar berita...tak dapat kesan dalam radar..:'(

Sebenarnya entri ni tak ada motif pun, saja nak intro template tapi last2 keluar pulak cerita jejak kasih aku...
btw, kalau korang nak buat style hitam putih macam ni, its looks simple...I love this minimal style.
hah!! kbai~

Thanks For Yor Comment

0 comments

Contact Form