Kini muncul kembali

4:56 AM


Bismillah...
Assalammualaikum dan salam sejahtera...diucapkan kepada...
adedeh, macam happer jer..
Rindu nyaaaaaaaaa blog ni...hanya hati dapat mengungkapkannya.
bila dah lama tak merepek dan membebel dalam ni, perasaan pelik tetiba datang tau. tah la...eh tah la..tak tahu kenapa.

Isoke, sebenar nya dua hari lepas ada buat entri tapi masa tu perasaan geramji tengah datang. rasa tak puas hati dengan orang ni, rasa tak puas hati dengan orang tu, rasa sakit hati, variety of  rasa la ceritanya. tapi bila dah semua kita tulis dalam entri tu, tetibe je wifi buat hal, hilang tah kemana...cari guna radar, tak jumpa, cari guna GPS pun tak jumpa..haaa sudahnya entri yang aku baru buat tu, yang penuh dengan perasaan geramji tu, masuk lah dalam draf. Then hari ni baru la aku buka balik draf tu, memandangkan wifi dah kembali setelah hilang, yang masuk dalam alam bunian katanya haha //merepek//
Bila aku duk ushar-ushar balik entri tu...tak jadi pulok nak post. hah tak sangka entri tu memang penuh dengan perasaan. So far, sekarang hati dah tenang...ada hikmahnya sebenarnya, Allah tak bagi aku zahirkan perasaan geram aku tu dalam ni. Memang la rasa geram semua pun ada...tapi hidayah tu mai bagi yang cepat sedaq dari lena. haa -_- aku sedaq dah...

Haa exam dah nak dekat....
kita cerita pasal benda lain pulak na. hee
nak qatamkan beberapa bab pun payah...otak aku ni perlukan terapi untuk beberapa hari. perlu tarbiyah lebih supaya kotak motivasi dalam otak tu tak terbiar kosong. //haa lama tak berkias macam ni//
Pape pun mood nak balik rumah tu, kejap on...kejap off...tu yang kadang otak boleh jem...sampai tak tahu nak buat apa dalam satu hari, nak kata pause tak jugak sebab mulut tak berhenti mengunyah, kalau besi katil tu lembut dah lama aku kunyah...hehe tak dak la sampai macam tu.

Ni nak warming up je dulu sebab dah lama tak buat entri, next entri kita cerita benda yang berfaedah sikit..haha sikit je? ngee sebab kadang kalau dah banyak nak cerita, topik asal boleh lari dari landasan kereta apainya. ^_^

k..Ma'assalama wa ilal liqoq

Thanks For Yor Comment

0 comments

Contact Form